Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons es compromet a lluitar des de les institucions europees per donar als joves més oportunitats d'estudi i de feina

Berenar per Europa jovesEl candidat fa "un cafè per Europa" amb joves socialistes per presentar-lis les principals propostes per al seu futur.

El candidat del PSIB-PSOE a les eleccions europees, Pere Joan Pons, s'ha reunit avui matí amb membres de Joventut Socialistes de les Illes Balears per presentar-lis les principals propostes del programa electoral en relació als joves. En un "cafè per Europa" a primera hora del matí, Pons s'ha compromès a lluitar des de les institucions europees per donar als joves més oportunitats d'estudi i de feina.

"Els socialistes volem que les institucions europees facin pressió al Govern d'Espanya perquè la beca Erasmus, que tant ha fet per Europa i ha ajudat a tants de joves a Europa, es multipliqui, després de les grans retallades que ha aplicat el govern Rajoy", ha explicat Pons. Dels 64 milions d'euros que el govern espanyol socialista destinava a aquest programa, el PP ha retallat fins a gairebé 20 milions, limitant així les possibilitats dels joves espanyols.

Pons ha explicat també que, per a aquells joves que ni estudien ni treballen, els socialistes volen potenciar el Fons de Garantia Juvenil. "Aquest fons, que ara està dotat de 6.000 milions d'euros, s'ha de multiplicar i ampliar fins a 21.000 milions d'euros", ha explicat Pons, per poder lluitar contra el drama d'aquests joves menors de 30 anys que ni poden estudiar ni poden accedir a una feina.

Per altra banda, el programa electoral socialista proposa un gran pacte per a l'ocupació, amb un èmfasi especial en la promoció d'oportunitats per a petites i mitjanes empreses, autònoms i joves. "Aquest gran pacte per l'ocupació ha de permetre als joves accedir a noves oportunitats, i per això volem un fons especial per a pimes de 10.000 milions euros del banc europeu d'inversions", ha explicat.

Finalment, Pons ha destacat que els socialistes duen una proposta millorar la protecció de dades a la xarxa i evitar que es torni a produir a Europa un espionatge generalitzat a moltíssimes persones, com ha passat recentment.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube