Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE llença el tercer vídeo de campanya en el que Pere Joan Pons assegura que diumenge “votam entre garantir l'Estat del Benestar amb la socialdemocràcia o eliminar-lo”

Pere Joan PonsEl PSIB-PSOE ha llençat avui el tercer vídeo de campanya per les eleccions europees d'aquest diumenge, en el que el candidat, Pere Joan Pons, assegura que diumenge triam entre "garantir l'Estat del Benestar o eliminar-lo".

En aquest sentit, Pere Joan Pons defensa que PP i PSOE són dos models totalment diferenciats i "si algú creu que som el mateix que compari com s'ha construït l'Estat del Benestar a Espanya, amb l'educació, sanitat, sistema de pensions o llei de dependència socialistes".

Per això, en el vídeo, el candidat del PSIB-PSOE al Parlament Europeu insisteix en que "diumenge votam el canvi per Europa o la continuïtat amb les retallades".

En les imatges, Pere Joan Pons destaca la importància d'Europa perquè "és la primera institució de decisió dels ciutadans, allà on es decideix la majoria del nostre dia a dia". Per això, Pons insta als ciutadans i ciutadanes a "no deixar que els altres facin els canvis per nosaltres".

El candidat del PSIB-PSOE comenta també que aquestes eleccions són clau per Balears perquè "si tenim problemes amb les prospeccions aturar-les depèn d'un canvi a Europa, i si tenim un conflicte amb el sector educatiu el canvi depèn d'Europa perquè des d'allà imposen les retallades".

Finalment, Pere Joan Pons acaba demanant el vot pels socialistes "perquè tu decideixes quina Europa volem a partir del 25 de maig". L'enllaç per veure el vídeo és aquest: http://youtu.be/RHsvOr0OP74

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube