Imprimeix
PDF

“Bauzá comença molt malament si autoritza el pacte de govern a Alcúdia entre el PP i una trànsfuga”

91Francina Armengol ha demanat al PP que aturi el pacte amb la trànsfuga perquè “són vots robats i, per tant, és un atemptat contra la democràcia”.
 

Després de fer-se públic l'acord de govern a l'Ajuntament d'Alcúdia entre el PP i la trànsfuga del PSM, Carme Garcia, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Francina Armengol ha denunciat que “Bauzá comença molt malament si autoritza aquest pacte”.

Francina Armengol ha exigit al PP que “aturi aquest acord de govern amb una trànsfuga perquè són vots robats i, per tant, és un atemptat contra la democràcia”. Armengol ha insistit que “Bauzá comença molt malament si autoritza aquest pacte després de tot el que ha parlat sobre ètica, transparència, bon govern i bones paraules” i ha afegit que “l'ètica i la transparència es demostren amb fets i ara el PP té una oportunitat magnífica de demostrar-ho aturant l'acord”.

La secretària general dels Socialistes de Mallorca ha demanat públicament una “reunió urgent al PP de Mallorca per demanar que aturi aquest pacte” i ha recordat que “hi ha un pacte antitransfuguisme signat per tots els partits polítics que diu clarament que ningú es podrà valer del vot d'un trànsfuga per a constituir un ajuntament ni per cogovernar que és el que pretén fer el PP a Alcúdia”.

Francina Armengol ha explicat que “entenem que el primer que s'ha de respectar és el que volen els electors, pel que Carme Garcia hauria de deixar l'acta de regidora tal com li ha demanat el PSM per poder conformar un pacte de progrés a Alcúdia o, sinó, que governi el PP en minoria per ser la llista més votada, però no pactar amb una trànsfuga”.

Armengol també ha recordat que “hi havia un principi d'acord molt tancat entre Convergència per les Illes, PSM i PSIB-PSOE per governar Alcúdia que ha estat romput unilateralment per la persona elegida que ha deixat el PSM, pel que es converteix en una trànsfuga política”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube