Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons i Francina Armengol fan una crida a la participació ciutadana en les Eleccions Europees

PJ VotaEl candidat del PSIB-PSOE a les Eleccions Europees ha exercit el seu dret a vot aquest matí a Establiments, mentre que la secretària general de la formació ho ha fet al Col.legi de Sant Felip Neri, al centre de Palma.

Tant la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, com el candidat a les llistes del Parlament europeu, Pere Joan Pons, han aprofitat el matí d'avui per anar a votar. Armengol s'ha acostat fins el seu col·legi electoral a les 10 del matí. Després d'introduir el sobre a l'urna, Francina Armengol ha volgut remarcar la importància d'una alta participació a la comtessa electoral d'avui: "necessitam que la gent vagi a votar, per què les Eleccions Europees són fonamentals per al futur d'aquesta Comunitat Autònoma". Armengol ha volgut deixar clar que "la nostra obligació com a ciutadans és participar, co-decidir qui volem que estigui en el Parlament europeu" en el benentès que "per a poder implantar canvis és necessari votar".

De la seva banda, el candidat socialista del PSIB-PSOE a les llistes europees, Pere Joan Pons, ha exercit el seu dret a vot minuts després de les 11 del matí, al CEIB Establiments. Pons ha coincidit amb Armengol en ressaltar la importància d'una alta participació en els comicis d'avui: "les eleccions han de ser una festa de la democràcia i convé que tothom s'hi sumi". Pons ha volgut recordar, just després de votar, "tots aquells que com els meus pares no van poder votar fins 1986, malgrat que eren tant europeus com els altres. Jo avui vot per tots ells". Pons també ha volgut apel·lar a l'esperit de "la gent que va fer Europa, que s'hi va deixar la pell", i ha remarcat la importància capital "d'anar a votar per demostrar que tenim altres opcions que les que vivim ara mateix".

Més tard el candidat socialista ha realitzat visites a diferents col·legis electorals a Palma, on ha saludat apoderats i interventors de mesa del PSIB-PSOE, a Son Pisà, Santa Catalina, Son Oliva, S'Indioteria i Es Rafal Nou.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube