Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons: "Els diputats del PSOE seguiran defensant els interessos de Balears al Parlament Europeu"

Europees petita 2Francina Armengol: "A Balears, el PSIB-PSOE ha de fer un esforç per intentar liderar la nova majoria social d'esquerres en les properes eleccions"

El candidat del PSIB-PSOE a les eleccions europees, Pere Joan Pons, s'ha compromès avui a "seguir lluitant perquè els eurodiputats socialistes defensin el interessos de les Illes Balears al Parlament Europeu".

Després de conèixer els resultats electorals d'avui, Pons ha dit que "hi hagi o no un diputat de Balears a Europa, jo seguiré fent feina perquè totes les qüestions vinculades a les Illes Balears, com el No a les prospeccions o el conflicte educatiu, siguin defensades al Parlament Europeu pels altres diputats socialistes". "Els socialistes seguirem sent una eina perquè els problemes de Balears arribin a Brussel·les", ha afegit.

El candidat ha agraït la feina a tots els col·laboradors i militants socialistes, i també a totes aquelles persones que han votat al PSOE en aquestes eleccions. "Els ciutadans són els primers jutges i els resultats són els que són", ha afegit.

Per altra banda la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha fet una valoració dels resultats començant per lamentar la baixa participació: "un 36% és sens dubte insuficient". Armengol ha considerat que la desafecció un gran mal de la democràcia i "els partits i la societat en general han de seguir cercant mesures per combatre-la".

La socialista ha fet també una lectura dels resultats en clau autonòmica, pel que ha considerat un "missatge de la societat de Balears al president Bauzá". "Avui ha quedat clar que la ciutadania vol sortir de la crisi per l'esquerra", ha opinat Armengol. Els resultats electorals "demostren una nova majoria social d'esquerres, que és diferent al corpus electoral actual" a la comunitat autònoma.

"El Partit Socialista "ha de fer un exercici de responsabilitat i un esforç per intentar liderar aquesta nova majoria d'esquerres" de cara a les properes eleccions autonòmiques. Armengol ha explicat que el PSIB-PSOE farà feina perquè aquesta majoria social es pugui convertir en una majoria política" d'aquí un any i ha recordat que els socialistes segueixen sent el referent de l'esquerra en percentatge de vots.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube