Imprimeix
PDF

El PSOE registra una esmena que garanteix les subvencions al transport de residus entre illes i a la Península

93El senador del PSOE per Illes Balears Xavier Ramis ha presentat una esmena a la Llei de residus i sòls contaminats que garanteix la subvenció del cost addicional que suposa el transport de materials residuals generats en la comunitat a la Península o entre illes.

Ramis ha elaborat una esmena a la disposició addicional tercera perquè l'Administració General de l'Estat, dins de la disponibilitat pressupostària, financi el cost addicional que implica la valorització de determinats tipus de residus generats a Balears, Canàries, Ceuta i Melilla i que siguin transportats per mar.

També estableix que aquestes mesures financeres s'han d'acompanyar de programes o mesures específiques de prevenció i de gestió de residus que contribueixin a minimitzar les quantitats objecte de transport.

Ramis ha opinat que la garantia d'aquestes subvencions és especialment rellevant per al cas de les illes menors, amb menció concreta de Formentera, ja que els seus residus han de ser traslladats a Eivissa.

En declaracions a Europa Press, el senador socialista ha subratllat que aquesta esmena compta amb el beneplàcit del Govern central i espera que pugui ser ratificada durant la seva tramitació parlamentària perquè tingui viabilitat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube