Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE mostra la seva "decepció" pel rebuig del PP del Congrés a la moció per aturar les prospeccions petrolíferes

Sofia HernanzEls socialistes demanen a Bauzá que porti a la reunió de Madrid "un front comú de les Balears".

El PSIB-PSOE ha demanat al president del Govern, José Ramón Bauzá, que faci a Madrid "un front comú amb representants de tots els partits polítics i dels col•lectius socials de Balears" per participar la setmana vinent en la reunió amb el Govern de l'Estat per abordar l'amenaça de les prospeccions petrolíferes.

Després de la "decepció" d'aquest matí al Congrés pel vot en contra del PP i UPyD a una nova moció contra les prospeccions, aquesta reunió ha de servir perquè el Govern Rajoy "visualitzi la unanimitat de les Balears en contra de les prospeccions", ha dit la diputada del PSIB-PSOE Sofía Hernanz.

Hernanz ha recordat que la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, "ha reclamat nombroses vegades que Bauzá actuï i que demani una reunió a Madrid amb la participació de l'oposició i dels col•lectius socials de les nostres illes". Si, com sembla, Bauzá per fi ha demanat la celebració d'aquesta reunió, "nosaltres volem ser-hi, demanam a Bauzá que ens hi porti, però que també porti a tots els partits que s'han manifestat firmament contra les prospeccions i a totes les associacions ciutadanes".

La diputada del PSOE s'ha mostrat "molt decebuda" pel resultat de la votació d'avui al Congrés de la moció presentada per Coalició Canària, que ha estat rebutjada pels 175 vots en contra dels diputats del PP i d'UPyD, inclosos els cinc diputats del PP balear.

Segons Hernanz, "no és cert que Bauzá donà instruccions als senadors balears per trencar la disciplina de grup" en la votació de la moció que va presentar al Senat el socialista Francesc Antich. Segons Hernanz, la votació d'avui demostra que "Bauzá ens ha estat enganant" i ha lamentat que els diputats del PP s'hagin posat "una vegada més del costat de Rajoy i del ministre Soria defensant les prospeccions".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube