Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE surt al carrer per dir no a les prospeccions petrolíferes a Espanya

Concentració ProspeccionsUna delegació del Partit Socialista ha participat avui horabaixa en la concentració en contra de les prospeccions convocada per Marea Blava.

El PSIB-PSOE ha tornat a sortir al carrer avui horabaixa per dir no a les prospeccions i reivindicar el compromís de la formació en contra de la recerca i extracció d'hidrocarburs en tot el territori espanyol. A la concentració convocada per Balears diu no-Marea Blava han assistit la secretària d'Organització del PSIB-PSOE, Bel Oliver, els consellers del Consell de Mallorca Jaume Colom i Francesc Dalmau, i els regidors de l'Ajuntament de Palma José Hila i Maribel González entre d'altres.

Els i les socialistes han manifestat el seu rebuig a les prospeccions a Canàries, Balears i a tot el territori espanyol. Per això, el PSIB-PSOE reivindica la necessitat de fer un front comú per defensar davant el Govern Espanyol els greus perjudicis que comporta la recerca d'hidrocarburs a les nostres aigües.

A més a més, el PSIB-PSOE ja ha defensat distintes iniciatives tant al Senat com al Congrés dels Diputats per aturar les prospeccions a qualsevol indret del territori espanyol, fins i tot a Balears, i seguirà fent feina per aturar-les.

En aquest sentit, el Partit Socialista critica una vegada més l'actitud de Bauzá de no voler pactar ni unir forces contra les prospeccions.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube