Imprimeix
PDF

El PSIB felicita als nous consellers i avisa que els "vigilarà" perquè "una cosa és el que diuen i una altra el que han fet"

97Palma, 17/6.-   La secretària d'Organització del PSIB-PSOE, Rosamaria Alberdi, ha donat l'enhorabona “a tots els consellers i la consellera” del nou Govern del Partit Popular. Després de la reunió de la Junta de Portaveus, celebrada ahir, Alberdi va desitjar "moltíssimes felicitats” i ha expressat el seu desig de que facin "molt bon treball".

“Ara els toca a ells, igual que abans ens va tocar a nosaltres, treballar per superar la crisi econòmica i començar la recuperació”, va declarar Alberdi. La secretària d'Organització va oferir al PP la col·laboració del PSIB-PSOE per la feina en aquest sentit. “Sempre ens trobaran al seu costat per fer propostes que siguin per al bé de la ciutadania”.

També ha advertit, no obstant, que el PSOE  "vigilarà” els nous consellers perquè són persones que "no vénen de nou i una cosa és el que diuen i una altra el que fan o han fet en la seva història".

El nou president del Govern, José Ramón Bauzá, és "un senyor que té una llarga història com a alcalde de Marratxí, que és un Ajuntament profusament endeutat i en la bancarrota i que ha pujat més els impostos que ningú".

D'altra banda, la dirigent socialista ha asseverat que la trajectòria del nou conseller de Turisme i Esports, Carlos Delgado, és la "més coneguda" i, en aquesta línia, ha mostrat la seva "preocupació" per les declaracions de l'ex edil de Calvià "pel que fa a no crear consensos i a no tenir sensibilitat per qüestions que són sensibles per a la majoria de la població".

A Delgado “se li ha de donar temps perquè rectifiqui i demostri que realment governa per a tothom".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube