Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE expressa la seva satisfacció per la troballa de les restes de tres víctimes de la repressió feixista al cementiri de Sant Joan

Cosme Bonet en comissióEl PSIB-PSOE expressa la seva satisfacció per la troballa de les restes de tres víctimes de la repressió feixista al cementiri de Sant Joan, a Mallorca.

Després de l'exhumació de la primera fossa de la Guerra Civil a Balears, el diputat socialista Cosme Bonet ha assegurat que "és una fita en la lluita per la recuperació de la memòria històrica, per assolir els objectius de veritat i justícia reclamats pels familiars de les víctimes".

En aquest sentit, Bonet ha defensat que "esperam que l'actitud de l'ajuntament de Sant Joan serveixi d'exemple al conjunt d'institucions de la nostra comunitat autònoma per tenir una col•laboració activa amb les associacions, les famílies i els experts".

Per això, el PSIB-PSOE vol agrair la tasca desenvolupada per Memòria de Mallorca, i manifestar el seu compromís en la lluita per la recuperació de la memòria històrica i contra l'oblit, una continuació de la tasca iniciada amb la llei de memòria històrica i que no ha tengut, lamentablement, continuïtat durant aquesta legislatura. "El Parlament de les Illes Balears hauria de condemnar rotundament la dictadura franquista", ha reclamat Bonet. Una condemna que segons el diputat socialista encara no ha estat possible aquesta legislatura amb la majoria absoluta del PP.

Segons Cosme Bonet, "aquesta condemna seria un gest important per les víctimes i per poder donar justícia a uns fets que mai s'haurien de repetir".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube