Imprimeix
PDF

Francina Armengol signa l'adhesió del PSIB-PSOE a la plataforma Balears diu No per lluitar conjuntament en contra de les prospeccions petrolíferes

Armengol Balears diu noArmengol ha destacat que és un acord "molt positiu" perquè només fent un front comú en contra de les prospeccions s'aconseguirà que aquestes no segueixin endavant.

El PSIB-PSOE s'ha adherit avui a la plataforma Balears diu No per lluitar conjuntament en contra de les prospeccions petrolíferes. La candidata socialista a la Presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha signat el compromís "ferm del Partit Socialista en contra de l'extracció d'hidrocarburs a les costes de les Illes Balears".

Armengol ha destacat que és un acord "molt positiu" perquè només fent un front comú en contra de les prospeccions s'aconseguirà que aquestes no segueixin endavant.

L'adhesió a la plataforma s'ha produït durant una reunió mantenguda entre Francina Armengol, la secretària de Medi Ambient del PSIB-PSOE, Mercedes Garrido, i el representant de Balears diu No, Marc Tur. Durant la trobada, les socialistes han escoltat les preocupacions de la plataforma i s'han compromès en col·laborar en la lluita contra aquesta aberració ecològica.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube