Imprimeix
PDF

Armengol demana al Govern de Bauzá més iniciativa per resoldre els problemes de les Illes Balears

104El Grup Parlamentari Socialista presenta setze sol·licituds de compareixença per a que els consellers del Govern expliquin les línies polítiques del nou executiu.

 

Francina Armengol, portaveu del Grup Parlamentari Socialista, ha demanat al nou Govern que presenti les iniciatives que vol posar en marxa durant aquesta legislatura per resoldre els problemes que pateixen els ciutadans de les Illes Balears. Armengol ha afirmat que les mesures de reducció de càrrecs públics no serveixen per resoldre els problemes i ha recordat que només suposen un estalvi d’un 0,2% del pressupost.

La portaveu socialista, que ha comparegut en roda de premsa per explicar la nova estructura del Grup Parlamentari, ha manifestat la seva preocupació davant les contradiccions dels nous responsables del Govern. Així ha recordat com s’han tornat enrere anuncis fets pel PP durant la campanya electoral com la transferència de les competències de Turisme als Consells Insulars o la lliure elecció de centre educatiu.

Armengol ha anunciat que davant aquesta situació, des del Grup Parlamentari Socialista s’han presentat setze sol·licituds de compareixença als consellers del Govern per a que puguin explicar les seves iniciatives i línies polítiques. Davant la composició del Govern estructurada en només set conselleries, Armengol ha avançat que es demanarà que cada conseller comparegui en cada una de les diferents comissions on tenen competències. Així, el conseller de Presidència, Antonio Gómez, haurà de comparèixer davant la Comissió d’Assumptes Institucionals, la Comissió de Control sobre la Radiotelevisió de les Illes Balears i en la Comissió d’Assumptes Socials i Drets Humans. El conseller Carlos Delgado davant la Comissió de Medi Ambient i Ordenació Territorial per informar de les línies d’actuació en matèria de ports i aeroports, en la Comissió de Turisme i en la Comissió de Cultura, Educació i Esports. El conseller Rafael Bosch davant la Comissió d’Assumptes Socials i Drets Humans per explicar les línies d’actuació en matèria de Joventut, i en la Comissió de Cultura, Educació i Esports. La consellera Carmen Castro davant les comissions de Salut i d’Assumptes Socials i Drets Humans. El conseller Gabriel Company davant les comissions de Medi Ambient i Ordenació Territorial i d’Economia. El conseller Josep Ignasi Aguiló davant les comissions d’Hisenda i Pressupost, la d’Assumptes Socials i Drets Humans, per donar compte de les línies d’actuació en matèria de treball, i la Comissió d’Economia per explicar les prioritats en indústria i Energia, Comerç i Empresa. I finalment, el conseller Simon Gornés davant la Comissió d’Assumptes Institucionals. Armengol ha manifestat que les peticions de compareixences són ordinàries i que per tant hauran de celebrar-se el proper mes de setembre.

Per altra part, Armengol ha aprofitat la roda de premsa per informar de l’organització del Grup Parlamentari Socialista, que tendrà a Vicenç Thomàs com a portaveu suplent i a Antoni Diéguez com a secretari de grup.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube