Imprimeix
PDF

Francina Armengol: “ amb Pedro Sánchez començam un nou temps d'unitat i de canvi pels socialistes de tot Espanya”

Consulta 3Pedro Sánchez ha estat el més votat en la consulta per elegir el nou secretari general del PSOE. A Balears, també ha estat el candidat que ha obtengut més vots, 796, seguit d'Eduardo Madina, amb 764 vots i de José Antonio Pérez Tapias, amb 240 vots. A les illes, la participació ha estat del 66,5% del cens.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha valorat aquest procés com "històric" i ha assegurat que "el Partit Socialista es col·loca a l'avantguarda, la modernitat i la innovació a l'hora de donar participació a la seva militància". Armengol ha destacat l'èxit de la consulta a la militància assegurant que "hi ha hagut molta participació, també a Balears on els i les nostres militants han mostrat gran interès per aquest procés d'elecció del nou secretari general".

"Enhorabona i gràcies als 3 candidats que s'han presentat en aquest procés, José Antonio Pérez Tapias, Eduardo Madina i Pedro Sánchez", ha dit Francina Armengol. Pel que fa al que serà nou secretari general del Partit Socialista, Pedro Sánchez, ha destacat que "és una persona jove, amb experiència i de gran capacitat política i professional".

La socialista ha fet èmfasi en que Sánchez "és una persona que coneix molt bé la nostra comunitat autònoma, on ha estiuejat de petit i on ha estat fa poc temps tancant la campanya de les eleccions europees".

A més a més, la secretària general del PSIB-PSOE ha volgut fer menció al secretari general sortint, Alfredo Pérez Rubalcaba, de qui ha dit que "és una persona de gran vàlua política que durant aquests anys ha deixat una bona petjada socialista tant als càrrecs institucionals com orgànics que ha ocupat".

Finalment, Armengol ha destacat l'alegria dels socialistes de les Illes Balears per aquest procés, per la participació "i perquè començam un nou temps que serà d'unitat i de canvi pels socialistes de tot Espanya per poder reconquerir la confiança amb tots els ciutadans i ciutadanes progressistes".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube