Imprimeix
PDF

Antich, president de la Comissió de Política Territorial del Senat

107A proposta del Grup Parlamentari Socialista del Senat, Francesc Antich ha estat triat per unanimitat president de la Comissió de Política Territorial del Senat. A més, el secretari general del PSIB-PSOE també és vocal de la Comissió General de Comunitats Autònomes.

 

La proposta dels socialistes va ser aprovada ahir horabaixa, després del ple.

La presidència de la Comissió de de Política Territorial és un eina molt important per poder defensar millor els interessos del territori balear al Senat. Tal com ja va explicar Francesc Antich durant la seva compareixença de premsa, la seva intenció és defensar una política pròpia de les Illes Balears a Madrid, amb interessos i objectius tan clars com el nou Règim Especial Balear, les inversions, el turisme o el transport. Per defensar millor aquests interessos, el PSIB-PSOE farà feina amb els altres grups polítics de Balears, amb l'objectiu de dur a Madrid propostes consensuades.

El senador Antich també ha reiterat la necessitat de que el Senat sigui una cambra de cada vegada més territorial. La seva participació en aquestes dues comissions permetrà seguir avançant en aquesta direcció.

La Comissió de Política Territorial té caràcter permanent i és un dels òrgans bàsics de feina de la Cambra.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube