Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE aprova els Comitès electorals de Balears i de Mallorca

108El PSIB-PSOE ha aprovat aquesta setmana la constitució dels Comitès electorals de Balears i de Mallorca, amb Carme Tarrafeta i Miquel Àngel Coll com a coordinadors en cada un d'aquests àmbits.

 

Els comitès s'han constituït dos dies després de que el PSOE hagi posat en marxa a nivell nacional el procés de preparació de campanya i hagi proclamat a Afredo Pérez Rubalcaba com a candidat a la presidència del Govern d'Espanya en les properes eleccions generals. 

“Començam aquest procés amb temps. Som conscients del repte que suposa formar part d'aquests Comitès, un repte que assumim amb molta il·lusió i responsabilitat”, ha declarat Miquel Àngel Coll, també secretari d'Organització de la Federació Socialista de Mallorca. Coll ha explicat que, durant la campanya, els socialistes “escoltarem les persones i explicarem les nostres propostes, de manera clara i transparent. Debatrem sobre el nostre present i sobre el nostre futur, i especialment sobre com seguir lluitant contra aquesta crisis provocada per les polítiques neolliberals.”

Els comitès electorals els formen persones amb experiència a altres eleccions, però també hi hem integrat nous perfils que ens aportaran noves idees.

La coordinadora de campanya a nivell de Balears serà Carme Tarrafeta, qui comptarà amb el suport d'un grup de coordinació en què estaran integrats el secretari general, Francesc Antich, la secretària d'Organització, Rosamaría Alberdi, i el vicesecretari general de Mallorca, Cosme Bonet. La Comissió executiva del PSIB-PSOE també ha aprovat  l'organització de la resta de l'equip:

Administració i Finances: Gabriel Perelló i Joana Adrover
Comunicació: Isabel Ramallo i Jordi Minguillón
Assessoria Legal: Joana Adrover, Pablo Martín i Lourdes Aguiló
Operació i mobilització: Reyes Sierra
Campanya 2.0: Juan Francisco García i Antoni Canyelles
Dia “D”: Natalia Vives
Resposta Programàtica: Antoni Diéguez, Joan Boned, Joana Barceló i Antonio Manchado.
Joventuts: Xisco Dalmau

A nivell de Mallorca, el coordinador de la campanya serà Miquel Àngel Coll i Cosme Bonet serà el responsable de la Direcció estratègica i programació.  Al mateix temps, l'executiva de Mallorca ha aprovat la següent organització:

Coordinació institucional: Rafel Oliver
Direcció d'operacions: Tolo Aguilar
Assessoria Jurídica i Dia “D”: Mercedes Garrido
Administració: Miquel Ramon
Campanya 2.0: Bartomeu Mádico
Seguiment de Campanya: Sarah Alonso
Comunicació: Miquel Bisellach
Suport a candidats: Àgueda Quiñonero
Resposta Programàtica: Concepció Obrador i Pere Joan Pons
Campanya Jove: Catalina Calafat

Els nomenaments de les executives del PSIB-PSOE i de Mallorca tenen efecte immediat i posen en marxa la maquinària de preparació de les eleccions generals.

Per altra banda, l'executiva de la Federació Socialista de Mallorca ha nomenat a Miquel Ramon com a gerent. Miquel Ramon és economista i ha estat membre de l'executiva dels Socialistes de Mallorca com a Secretari de Medi Ambient. Ha estat regidor de l'Ajuntament de Puigpunyent i portaveu del Grup de Consellers Socialistes del CIM (2007-2011)

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube