Imprimeix
PDF

15 delegats del PSIB-PSOE participen al Congrés Extraordinari del PSOE aquest cap de setmana a Madrid

Pedro Sánchez webEls delegats balears formaran part d'un plenari de 1.036 representants de totes les Federacions autonòmiques de la formació de tota Espanya, que seran els encarregats de ratificar l'elecció de Pedro Sánchez com a nou secretari general del PSOE, i dels integrants de la nova Comissió Executiva Federal i del Comitè Federal.

 La comitiva del PSIB-PSOE estarà encapçalada per Francina Armengol com a membre de la Comissió Executiva

Els 15 delegats del PSIB s'integraran dins del ple del Congrés Extraordinari que aquest cap de setmana ratificarà Pedro Sánchez com a nou secretari general de la formació, i n'escollirà els principals òrgans rectors. 10 d'aquests delegats pertanyen a Mallorca, 2 a Menorca, altres 2 a Eivissa i 1 a Formentera.

Al Congrés també s'hi desplaçaran altres càrrecs orgànics del PSIB. La secretària general Francina Armengol i assistirà com a membre de l'actual Comissió Executiva Federal, mentre que Isabel M. Oliver, Francesc Antich, Marc Pons, Aina Calvo i Vicenç Torres ho faran en qualitat de membres del Comitè Federal.

A la delegació que es desplaçarà a Madrid s'hi sumen 15 convidats més, que podran assistir a les sessions plenàries de dissabte i diumenge en qualitat d'espectadors.

El gruix de la comitiva del PSIB té previst desplaçar-se a Madrid demà dissabte matí. A les 12 del migdia es preveu l'obertura del Congrés, que es fa a l'Hotel Auditòrium, en el recinte del Centro de Congresos Príncipe Felipe de la capital de l'Estat.

El discurs del secretari general sortint, Alfredo Pérez Rubalcaba, i la constitució de la comissió electoral seran part de l'ordre del dia de la jornada matinal de dissabte.

Ja per la tarda els delegats es repartiran pels diferents fòrums de debat que s'han organitzat: igualtat, municipalisme, ocupació i canvi climàtic.

Les votacions per a ratificar Pedro Sánchez com a nou secretari general, i la composició dels nous Comitè Federal i de la Comissió Executiva Federal es preveuen per a la sessió de diumenge.

Finalment el nou secretari general farà el discurs de clausura del Congrés Extraordinari.

Nota pràctica per a facilitar el seguiment als mitjans

Recordem que per poder seguir el Congrés a distància, en tota la seva extensió, el PSOE ha posat a disposició diverses fórmules com la transmissió d'allò que succeeixi a la sala magna del recinte de l'Hotel Auditòrium a través d'streaming i la difusió de senyal televisiu via satèl·lit.  

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube