Imprimeix
PDF

Francina Armengol confirma que Balears tendrà representació a la nova Executiva Federal del PSOE

Delegació Balears 38 CongrésLa secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha confirmat aquest matí que Balears tendrà representació a la nova Executiva Federal del PSOE. Així ho ha aqvançat abans d'entrar a l'auditori on es celebra el 38 Congrés Extraordinari del Partit Socialista en el qual participen 15 delegats i delegades del PSIB, als quals Pedro Sánchez ha pogut saludar a la seva arribada.

En aquest sentit, Armengol ha destacat que "he comentat amb el nou secretari general la possibilitat que les Illes Balears segueixin tenint representació a l'Executiva Federal i ho tenim garantit".

Sobre el procés que viu el PSOE aquest cap de setmana, Armengol ha assegurat que "esperam que surti un partit fort, unit, amb ganes de liderar el futur dels ciutadans i ciutadanes". A més a més, la secretària general del PSIB-PSOE ha insistit en què "desitjam que sigui un Congrés que ens prepari per enfrontar els reptes de futur més immediats".

Pel que fa al nou secretari general elegit per primera vegada pel vot directe dels i les militants, Pedro Sánchez, la secretària general del PSIB-PSOE explica que "és una persona molt implicada amb les Illes Balears, coneix bé les diferents sensibilitats que hi ha a Espanya i entén bé les peculiaritats del nostre territori".

Durant la primera jornada del Congrés Extraordinari del PSOE es ratificarà l'elecció del nou secretari general i es farà un canvi en els estatuts per garantir que en els futurs congressos el secretari o secretària general sigui elegit pels i les militants. Finalment, es celebraran quatre fòrums de distintes temàtiques.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube