Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Balears reforcen el seu paper en els òrgans directius del PSOE amb la incorporació de Francina Armengol a l’Executiva Federal

Dones nova CEFEl PSIB-PSOE surt reforçat del Congrés Extraordinari del PSOE amb la presència de Francina Armengol a la nova Executiva Federal de Pedro Sánchez, i amb la presència de Francesc Antich i Elena Baquero al Comitè Federal.

La secretària general dels Socialistes de Balears, Francina Armengol, s'ha mostrat "molt contenta i honorada" de formar part de la nova Executiva, però sobretot "perquè els i les socialistes de les Illes Balears sortim reforçats i amb un èxit de representació als òrgans directius del partit".

En aquest sentit, Armengol ha avançat que Francesc Antich formarà part del Comitè Federal "que com a senador i expresident de les Illes podrà aportar una visió experta i important de la nostra comunitat autònoma". A més a més, el Comitè comptarà amb la incorporació de la vicesecretària general del PSOE Menorca, Elena Baquero.

Per Armengol, la presència del PSIB-PSOE als òrgans directius del partit"Pedro Sánchez ha volgut mostrar el seu suport a les Illes i confirma amb fets que es deixarà la pell per ajudar a aconseguir el canvi per Balears el maig del 2015".

Pel que fa al Congrés Extraordinari que avui acaba, la secretària general del PSIB-PSOE afirma que "s'obre un temps nou i un canvi important dins el Partit Socialista". Per això, ara és "temps de reconnectar amb molts de ciutadans i ciutadanes progressistes de tot Espanya que havien perdut la confiança en nosaltres", ha defensat Armengol.

Finalment, Francina Armengol ha opinat també sobre el ja proclamat nou Secretari General del PSOE, Pedro Sánchez, a qui defineix com "un Secretari General jove, amb experiència política, amb força, valentia i capacitat de lideratge".

"Estic convençuda que amb les capacitats de Pedro Sánchez i amb la seva voluntat de ser un Secretari General que estarà a peu de carrer aconseguirà un partit fort, unit i que farà possible el canvi que necessita Espanya", ha conclòs Armengol.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube