Imprimeix
PDF

Armengol: “Convidam a la ciutadania a participar a la Conferència Política d'on sortirà el programa electoral que durà el canvi a les Balears”

executiva psibEl regidor socialista de l'Ajuntament de Palma Andreu Alcover serà el coordinador de la Conferència Política per “sumar voluntats de dins i de fora del partit” i Pere Joan Pons serà el director de l'Oficina de la Candidata.

La Comissió Executiva del PSIB-PSOE ha valorat “molt positivament” el recent Congrés extraordinari que ha elegit a Pedro Sánchez Castejón com a nou secretari general.

Després de la reunió de la Comissió Executiva del PSIB-PSOE, la secretària general, Francina Armengol, ha explicat el procés en el que es troba el Partit Socialista de les Illes Balears assegurant que “ja estam en campanya electoral” a falta de menys d'un any per la fita amb les urnes, pel que “ara estam en el moment d'elegir les cares visibles i, el que és més important, elaborar el programa electoral”.

Armengol ha recordat que, després de la seva recent elecció mitjançant primàries com a candidata socialista a la presidència del Govern de les Illes Balears, l'Executiva ha decidit crear l'Oficina de la Candidata que s'encarregarà de dissenyar la campanya i que dirigirà Pere Joan Pons, secretari de Formació, Idees i Programes de l'Executiva del PSIB-PSOE.

Per una altra banda, Francina Armengol ha recalcat la “importància que tenen per a nosaltres les idees”, motiu pel qual “farem el programa electoral de forma compartida amb tota la gent que vulgui”, pel que ha animat i convidat a la ciutadania a “participar a la Conferència Política d'on sortirà el programa electoral realista, esperançador i il·lusionador que durà el canvi a les Illes Balears”.

El regidor socialista de Cort Andreu Alcover serà el coordinador d'aquesta Conferència Política per la seva “capacitat de sumar voluntats de dins i de fora del partit”. Una conferència que, juntament amb les reunions amb diferents sectors de la societat, servirà per perfilar un “projecte sòlid, rigorós, d'esquerres, alternatiu i valent que pugui significar el canvi polític que necessita aquesta comunitat autònoma”.

Els Socialistes de les Illes Balears han valorat “molt positivamente” el recent Congrés extraordinari del PSOE en el que Pedro Sànchez Castejón ha estat elegit nou secretari general, destacant la “il·lusió” que ha generat aquest procés i el “discurs valent i ple d'idees” que planteja el nou líder estatal.

Respecte l'entrada a presó de l'expresident Jaume Matas, Armengol ha manifestat que “aquesta és la imatge de l'herència del PP a les Illes Balears”, una mostra de la “forma de governar del PP, amb supèrbia, excessos i entenent que podien utilitzar els doblers públics com volen”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube