Imprimeix
PDF

PSIB-PSOE: l'Agrupació de Formentera mai ha volgut pactar amb la dreta

110Ni el secretari general, Francesc Antich, ni la secretària d'Organització, Rosamaría Alberdi, han vetat cap pacte a l'illa

 

Palma, 14/7.- El PSIB-PSOE ha desmentit rotundament les informacions aparegudes avui en premsa sobre un possible pacte entre el PSOE de Formentera i altres formacions polítiques conservadores de l'illa. Tampoc és cert que, des del PSIB a nivell Balear, s'hagin pres decisions que només són competència de l'Agrupació Insular de Formentera, prohibint o vetant pactes a l'illa.

“El PSIB-PSOE ha estat en contacte permanent amb el PSOE  de Formentera  durant les negociacions amb Gent X Formentera, amb l'objectiu de signar un pacte estable i progressista de Govern per a l'illa”, ha explicat Rosamaría Alberdi, secretària d'Organització del PSIB-PSOE. “Hem estat informats en tot moment de l'evolució de les negociacions, però les decisions les pren l'Agrupació”, que és l'òrgan competent per fer-ho, ha afegit.

Per altra banda, Alberdi ha recordat que “la prioritat del PSIB és formar governs estables d'esquerres allà on sigui possible. Això és el que hem intentat a Formentera.” “En cap moment l'organització de l'Agrupació ens ha transmès el seu interès per fer un pacte amb el PP i GIF”, ha afegit.

“L'Agrupació Insular de Formentera en cap moment ha volgut fer un pacte amb la dreta, i no s'ha votat cap iniciativa ni s'ha fet cap resolució en aquest sentit a l'executiva”, ha explicat Hilari Ferrer, secretari general dels Socialistes de Formentera. No ha hagut reunions ni contactes, tal com han informat erròniament alguns mitjans de comunicació.

Això no lleva que alguns militants socialistes de Formentera hagin expressat el seu parer i, en alguns casos, hagin plantejat aquesta possibilitat, que en cap moment ha estat adoptada  pels òrgans de govern del partit a Formentera.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube