Imprimeix
PDF

JSIB advoquen perquè el 80% del pressupost de les administracions es destini a serveis socials

113Les Joventuts Socialistes de Balears (JSIB) han presentat un manifest amb el que contribuiran al debat intern dins del partit, que inclou diferents mesures encaminades a aconseguir una "igualtat d'oportunitats real", com el fet que el 80 per cent del pressupost de les diferents administracions es destini a serveis socials.

El secretari general de JSIB, Francesc Dalmau,  ha mostrat la seva oposició a la privatització dels serveis públics prestats tant per l'Estat com per les comunitats autònomes i ha defensat la pujada dels impostos a les rendes més altes ja que són aquestes persones les que han de "fer un esforç".

D'altra banda i tot i reconèixer l'augment del salari mínim interprofessional practicat durant els últims anys, ha considerat que aquest s'ha d'incrementar més fins que, com a mínim, es pugui parlar de 'mileuristes'.

A més, ha defensat la necessitat de lluitar contra els paradisos fiscals perquè no s'ha de "continuar permetent" que els estats "deixin d'ingressar" entre 250 i 300.000 milions de dòlars per fuites de capital.

"S'ha de seguir treballant per garantir els recursos de demà i no hipotecar les generacions futures", ha afirmat. En aquest sentit, ha entès que s'ha d'afrontar el futur "amb garanties", tant a nivell social, com a nivell mediambiental.

Dalmau ha assenyalat que amb aquest document les JSIB comencen a concretar el gir cap a l'esquerra que, segons consideren, ha de dur a terme el partit.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube