Imprimeix
PDF

Armengol aposta pel diàleg per desbloquejar un conflicte educatiu “creat per Bauzà i que amb nosaltres no passaria”

armengol psib centres educatius incaLa líder del PSIB-PSOE ha visitat els centres educatius d'Inca CEIP Miquel Duran i Saurina i CEIP Llevant, posant en valor la tasca dels equips docents que “de veritat defensen l'educació pública front els atacs del Govern del PP”. La socialista ha refermat el seu compromís en “tornar la pau a les aules retirant el TIL i pactant amb la comunitat educativa durant els primers 100 dies de govern”.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha realitzat avui una visita a dos centres educatius públics de la ciutat d'Inca, el CEIP Miquel Duran i Saurina i el CEIP Llevant.

Tot, per veure com afronten aquests centres un altre inici de curs “gens normal”, pel que la socialista aposta pel diàleg de cara a desbloquejar el conflicte que “ha creat Bauzà i que amb nosaltres no passaria”.

Francina Armengol ha recordat que Bauzà ha estat el “primer agitador” d’un conflicte totalment innecessari pel seu tarannà “autoritari i la seva nul•la voluntat de diàleg amb els docents”, amb els que “no s'ha assegut ni cinc minuts després de més d'un any de l'inici de l'enfrontament”.

La socialista ha assegurat que “es tracta d'un conflicte que es pot resoldre i tenim clar que l'única solució passa per parlar i consensuar una sortida amb tota la comunitat educativa”, unes passes que no ha fet el Govern de Bauzà i que “farem durant els primers 100 dies de govern quan liderem el canvi que reclama la societat de les illes”, demostrant que l'educació és una de les prioritats d'Armengol i refermant el seu compromís en “tornar la pau a les aules retirant el TIL”.

Armengol ha visitat els dos centres públics d'Inca acompanyada del diputat socialista Lluis Maicas, el secretari general dels Socialistes d'Inca, Virgili Moreno, i altres companys de l'Agrupació Socialista d'Inca, on ha aprofitat per posar en valor la tasca dels equips docents que “de veritat defensen l'educació pública front els atacs del Govern del PP” i als que ha donat l’enhorabona i les gràcies pel seu compromís.

Referent nacional
La socialista ha destacat especialment la feina desenvolupada al CEIP Miquel Duran i Saurina felicitant personalment a tot l'equip educatiu que va ser guardonat amb el premi nacional Acció Magistral 2013 pel seu projecte “Fusioart”.

Armengol ha parlat d'aquest centre educatiu com “exemple a seguir” per la professionalitat de tot l'equip docent, una mostra del “gran potencial dels professionals que tenim i als que hem de facilitar la feina per aconseguir una millor qualitat de l'ensenyament”.

Pel que fa al CEIP Llevant, Armengol ha volgut destacar la gran labor dels professionals educatius que “lluiten cada dia per tirar endavant una escola davant la indiferència dels responsables de la conselleria que no escolten els problemes dels centres”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube