Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE assegura que “la vaga és la constatació del fracàs de les polítiques educatives del PP”

executiva psib setembre 2014Els Socialistes han fet un repàs del “conjunt de fracassos” de Bauzà que dirigeix un Govern “allunyat de la realitat i de la ciutadania”. Cosme Bonet ha qualificat de “ridícul” l'intent del PP de “reivindicar una majoria silenciosa inexistent per justificar les seves polítiques injustificables”.

Després de la celebració de la reunió de la Comissió Executiva del PSIB-PSOE, Cosme Bonet, secretari de Política Autonòmica, i Rafel Fernàndez, secretari d'Educació, han explicat la postura dels socialistes sobre els principals temes d'una actualitat marcada per la vaga del sector educatiu realitzada avui a les Illes Balears, una vaga que s'entén com “la constatació del fracàs de les polítiques educatives del PP”.

Respecte aquest “inici de curs gens normal” marcat per les protestes al carrer i als centres educatius, Rafel Fernàndez ha defensat les demandes del col·lectiu docent que “tan sòls demana qüestions totalment raonables com diàleg per evitar les supressions de beques, l'eliminació dels programes de reforç escolar i d'atenció a la diversitat, la massificació a les aules i la imposició del TIL”.

Tota una sèrie de problemes que provenen de la “manca de diàleg del Govern Bauzà” i, com ha assegurat Bonet, per tenir un “Govern allunyat de la realitat i la ciutadania” que durant la legislatura ha col·leccionat un “conjunt de fracassos com la incapacitat d'aturar les prospeccions petrolíferes, la impossibilitat de negociar el finançament que pertoca a Balears o el poc pes de Bauzà que no és capaç d'aconseguir aportacions per les illes als Pressuposts Generals de l'Estat”.

Pel que fa a la jornada de vaga, Bonet ha assegurat que el que la societat ha reclamat avui amb la protesta és una “educació pública i de qualitat mentre el PP ignora a la ciutadania i fa el ridícul reivindicant una majoria absoluta inexistent per justificar les seves polítiques injustificables”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube