Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE creu que l'avanç electoral aporta certesa i seguretat a l'actual situació política

119La secretària d'Organització, Rosamaria Alberdi, ha manifestat que el PSIB-PSOE té la maquinària electoral en marxa per afrontar les properes Eleccions Generals del 20 de novembre.

Rosamaria Alberdi, secretària d'Organització del PSIB-PSOE, ha manifestat que és una bona notícia l'anunci del president del Govern Central, José L. Zapatero, de convocar les properes Eleccions Generals per al proper 20 de novembre. Per Alberdi, l'anunci de Zapatero servirà per aportar certesa i seguretat a l'actual situació del pais.

Des del PSIB-PSOE s'ha valorat de forma positiva la decisió del president del Govern i s'ha destacat el treball que ha fet l'Executiu Central per tirar endavant amb les reformes que necessitava Espanya. En aquest sentit, Alberdi ha dit que el treball està fet per a què el país afronti una nova etapa de creixement econòmic. Des del PSIB-PSOE s'ha destacat la figura de Zapatero com un president que ha fet possibles durant les darreres dues legislatures importants i grans avanços en matèria social, en reconeixement de nous drets, en finançament autonòmic i en impulsar les reformes per afrontar la recuperació econòmica. En aquest sentit, ha destacat la sensibilitat que Zapatero ha tengut cap a les Illes Balears tant en matèria de finançament com en inversions.

El PSIB-PSOE, ha dit Alberdi, afronta les properes Eleccions Generals amb tota la maquinària electoral a punt. En aquest sentit Alberdi ha manifestat que Rubalcaba és el millor candidat per afrontar aquestes eleccions i ha recordat el debat que es celebrarà el proper octubre en la Conferència Política per preparar el programa electoral. Finalment, ha informat que el PSIB-PSOE ja té nomenat des de mitjans de juliol el comitè electoral per preparar la campanya d'aquestes Eleccions Generals del 20 de novembre.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube