Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE celebra el triomf de la ciutadania que suposa la retirada de la contrarreforma de la llei de l’avortament

logo okEls socialistes esperen que ara es respecti la llei de 2010 que es fonamenta en el respecte a la llibertat de decisió de les dones.

La notícia de la retirada de la contrarreforma de la llei de l’avortament coneguda avui ha estat celebrada pel PSIB-PSOE que ha qualificat el fet com una “victòria de la ciutadania després de molts mesos de manifestacions, marxes i protestes contra el que significava un retrocés de 40 anys”.

La secretària d’Igualtat del PSIB-PSOE, Pepa Ramis, i el portaveu adjunt del Grup Parlamentari Socialista, Vicenç Thomàs, han manifestat la seva satisfacció pel final d’un “procés que només tenia com intenció fer content al sector més extremista i conservador de la dreta i que, finalment, ha acabat perquè no sortien els càlculs electorals del PP”.

Així, els socialistes han valorat “molt positivament” la notícia, “a pesar que els motius per aturar la contrarreforma siguin els comptes que fan per intentar no perdre vots en lloc de pensar en la llibertat de les dones per decidir sobre la seva maternitat”.

Els socialistes també han declarat que “respetam i celebram la dimissió del ministre Gallardón després de que hagi contribuït a un greu empitjorament de la justícia instaurant abusives taxes judicials i jugant amb la llibertat de moltes dones”.

Ara que el Partit Popular ha rectificat, els socialistes esperen que el Govern respecti i faci complir la llei de 2010 de salut sexual i reproductiva que fomenta el respecta a la llibertat de decisió de les dones sobre la seva maternitat.

Comissió de Salut
S’ha de recordar que la setmana passada, durant la celebració de la Comissió de Salut, el Grup Popular es va oposar a demanar la retirada de la contrarreforma, com ha acabat succeint, a pesar de les advertències del diputat socialista Vicenç Thomàs que deia que els diputats populars del Parlament de les Illes Balears “quedaran retratats quan el PP estatal retiri la modificació per tot el malestar que està generant a sòls uns mesos d’una fita electoral”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube