Imprimeix
PDF

Representants de Joventuts Socialistes de les Illes Balears signen al llibre de condol del consolat noruec per les víctimes de l'atemptat

121Atemptats Noruega
L'entitat juvenil va mostrar així la seva solidaritat amb les víctimes dels atemptats a Oslo i al campament de les Joventuts Laboristes de Noruega.

Francesc Dalmau, secretari general de Joventuts Socialistes de les Illes Balears, Antònia Sastre, secretària d'organització, i Catalina Calafat, secretària general de Joventuts Socialistes de Mallorca, visitaren el consolat de Noruega per signar al llibre de condol per les víctimes dels terribles atemptats que va patir el país nòrdic.

Els representants de JSIB lliuraren també una carta al Cònsol Honorari de Noruega a les Illes Balears en la que es solidaritzen amb les víctimes dels atemptats d'Oslo i Utoya. L'entitat juvenil condemna amb fermesa “els atacs a la democràcia, la llibertat i el progressisme” i reafirma que “el diàleg, la pau i la solidaritat són els vertaders instruments per al progrés i la transformació social”.

Francesc Dalmau va assegurar que “la resposta a aquests atemptats serà un compromís encara més fort amb la democràcia i la lluita per un món millor pel que també treballaven els nostres companys assassinats i pel que seguirem treballant amb ells al nostre record”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube