Imprimeix
PDF

Francina Armengol es reuneix amb la comunitat educativa per pactar solucions al conflicte creat per Bauzà

reunio comunitat educativa setembre 2014La socialista ha recordat que el problema “són les retallades injustes i la imposició sense diàleg d'una aberració pedagògica com el TIL”, pel que aposta per un “gran acord que senti les bases de l'educació del present i el futur”.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, s'ha reunit avui, un altre cop, amb representants de la comunitat educativa per tal de “dialogar, arribar a acords i pactar solucions al conflicte social i educatiu que ha creat Bauzà amb les seves retallades i la imposició d'una aberració pedagògica com el TIL”.

Armnegol aposta per un “gran acord que senti les bases de l'educació del present i el futur” i insisteix en que “el diàleg és l'únic camí per desbloquejar una situació esperpèntica provocada per l'obsessió de Bauzà i el Govern del PP de no parlar ni consensuar amb els docents i educadors la millor manera de millorar l'aprenentatge de l'anglès a les aules”, un objectiu amb el que “tots estam d'acord, però no així”.

La trobada d'avui ha servit per “parlar sobre les solucions immediates a la complexa situació que es viu ara mateix amb una no va crisi d'un Govern que continua encaparrotat en aplicar el TIL en contra de tota la comunitat educativa i de la legalitat vigent” després de la sentència del TSJIB que anul·la el decret TIL i la suspensió cautelar de l'ordre que el desenvolupa per aquest curs.

A més de parlar del present, a la reunió també s'ha parlat del futur, “del que farem junts a partir de maig de 2015 si governam per acabar amb un conflicte que mai s'hauria d'haver produït i que estan patint els alumnes pels constants canvis de criteri i la manca de recursos; i els pares i mares que viuen la situació amb molta preocupació per la irresponsabilitat del Govern”.

A la reunió de treball han participat representants de STEi, FETE-UGT, CCOO, FSIE, USO Ensenyament, FAPA-COAPA, Cooperatives d'ensenyament, Escola Catòlica, ADESMA, ADIDE, ADIPMA, IDEES i JSIB.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube