Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE acusa al Govern de menysprear les polítiques d’ocupació amb el traspàs del SOIB a la Conselleria d’Educació

La diputada i portaveu socialista a la Comissió de Turisme, Joana Barceló, ha qualificat “d’error i total menyspreu” la decisió de llevar el SOIB de la conselleria competent en matèria d’Economia i Ocupació i adscriure’l a la conselleria d’Educació.

 


Barceló ha fet aquesta valoració després de conèixer la decisió que ha pres el Consell de Govern i que traspassa les funcions del SOIB a la conselleria d’Educació. La diputada socialista ha denunciat “el menyspreu que aquesta decisió del Govern del PP suposa per les polítiques actives d’ocupació i la concertació social”. Barceló ha manifestat que la formació és un element important en les polítiques d’ocupació, però dins el marc de les necessitats que demanden les empreses. La diputada del PSIB-PSOE ha manifestat que la lluita contra l’atur i les prioritats per la creació d’ocupació s’han d’impulsar des d’un punt de vista econòmic.


Per Barceló, el PP pretén restar importància i diluir les polítiques d’ocupació i no es pot entendre que el vicepresident Josep Ignasi Aguiló vulgui eludir les seves responsabilitats per impulsar polítiques de foment de l’ocupació. “Per a que les persones desocupades puguin accedir a un lloc de feina no es poden allunyar les polítiques actives d’ocupació que fa el SOIB de la realitat de les empreses, i això és precisament el que fa la decisió presa per l’Executiu de Bauzá, allunyar-les”, ha dit Barceló.


A més, la diputada socialista ha criticat les formes en que el PP ha dut a terme aquest canvi, a través d’un decret llei i al marge de qualsevol negociació i diàleg amb els representants dels agents socials.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube