Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE qualifica d’irresponsable la suspensió de les obres del tren Manacor-Artà i acusa al Govern de Bauzá de no creure amb el transport públic

124El diputat del PSIB-PSOE, Cosme Bonet, ha qualificat d’irresponsable la decisió anunciada avui pel Govern de les Illes Balears de suspendre les obres del projecte ferroviari Manacor – Artà. Per Bonet, “amb aquesta decisió, l’Executiu de Bauzá  fa evident la seva falta d’ambició per continuar reclamant davant el Govern Central els doblers del conveni ferroviari i mostra la seva manca de voluntat per impulsar el transport públic a la nostra illa”.

 

Cosme Bonet ha manifestat que el Grup Parlamentari Socialista registrarà   diverses preguntes per demanar explicacions davant aquesta decisió i per reclamar la continuació dels projectes. Pel diputat socialista, el Govern sembla aferrar-se a la primera excusa, com la manca de liquiditat, per anunciar la seva renúncia al conveni ferroviari que suposa una inversió de més de 400 milions d’euros. “El Govern o bé no té capacitat de gestió o bé no creu amb el transport públic”, ha afirmat Bonet que ha recordat com fins el final de la passada legislatura el Govern del president Antich va tirar endavant amb el projecte del tren Manacor-Artà i va reclamar el finançament al Govern Central.


Finalment, el diputat del PSIB-PSOE ha destacat que amb aquesta decisió s’estan posant en perill i destruint centenars de llocs de feina de les empreses que executaven el projecte. Per Bonet, des que el PP va entrar al Govern només està que destruint i amenaçant la creació de llocs de feina, tot el contrari del que va prometre en campanya electoral.
 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube