Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE acusa al Govern de condemnar als ciutadans de Manacor a una pitjor sanitat amb la paralització de les obres d’ampliació de l’hospital

  • El portaveu suplent socialista ha qualificat les obres de necessàries i imprescindibles per garantir la qualitat en l’assistència sanitària i les condicions de feina dels professionals i treballadors.

El portaveu suplent del Grup Parlamentari Socialista, Vicenç Thomàs, ha denunciat la paralització de les obres d’ampliació de l’Hospital de Manacor i ha manifestat que les explicacions donades per la consellera Castro són només excuses que faran que els ciutadans de la zona de Llevant de Mallorca tinguin una pitjor atenció sanitària.

Thomàs ha qualificat les obres d’ampliació de l’hospital com “absolutament necessàries, prioritàries i imprescindibles per garantir la qualitat en l’assistència sanitària als ciutadans” i ha recordat que són també una demanda dels professionals sanitaris i treballadors del recinte per millorar les seves condicions de feina.

El diputat i portaveu suplent del Grup Parlamentari Socialista ha recordat que les obres d’ampliació i reforma de l’Hospital de Manacor es feien mitjançant un conveni subscrit entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Fundació Hospital Manacor, i per això tant la contractació, adjudicació com el finançament de les obres era responsabilitat de l’Ibsalut i no de la Fundació Hospital de Manacor. Thomàs ha acusat a la consellera Castro d’intentar confondre i cercar excuses per paralitzar les obres ja que res té a veure el deute que pugui tenir la Fundació amb les obres de millora de l’hospital. A més, ha recordat que el contracte per tirar endavant amb les obres estava adjudicat ja provisionalment i que la conselleria d’Economia i Hisenda havia aprovat els plurianuals per fer el finançament, amb una inversió de 2 milions per any.

El dirigent socialista ha dit que amb aquesta decisió es veurà molt afectada  l’assistència sanitària als ciutadans i ciutadanes de la comarca de Llevant, especialment a les àrees d’urgències, l’UCI, l’àrea maternoinfantil i a l’hospital de dia. Per això, Thomàs ha demanat que es continuï amb el procés d’adjudicació definitiva del contracte i s’iniciïn les obres.

Vicenç Thomàs ha dit que el projecte adjudicat preveia una inversió per la reforma i ampliació de l’hospital de Manacor de 8,8 milions d’euros que a més repercutia directament en l’economia amb la creació de llocs de feina que el Govern ara està posant en perill amb l’anunci de la paralització de les obres.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube