Imprimeix
PDF

Armengol: “Obrim el partit a la societat per fer un programa compartit amb tothom que vol el canvi a Balears”

conferencia politica reunio coordinadors octubre 2014La secretària general del PSIB-PSOE ha mantingut una reunió amb els 10 coordinadors de les àrees temàtiques en les que s'estructura la Conferència Política.

Francina Armengol ha animat a tota la societat a “contribuir en el major procés de participació política que mai ha fet ningú”.

La Conferència Política del PSIB-PSOE de 2015 segueix endavant per tal d'elaborar les bases del programa electoral dels Socialistes de les Illes Balears per al maig de 2015 i que significarà un “contracte social que volem oferir a la ciutadania per canviar les formes i el fons de fer política a les illes”, ha assegurat Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, que s'ha reunit avui amb els 10 coordinadors de les àrees temàtiques en les que es divideixen els tres grans eixos de la Conferència Política.

Un dels clars compromisos d'Armengol des de que va ser elegida secretària general del PSIB-PSOE va ser obrir el partit a la societat. Primer ho va fer amb la celebració de primàries obertes i, ara, amb la celebració de la Conferència Política, “el major procés de participació política que mai ha fet ningú”.

L'objectiu d'aquest procés és obrir el partit a la societat “per fer un programa compartit amb tothom, progressistes i no progressistes, que pensen que les coses s'han de fer d'una altra manera i que és fonamental un canvi polític al maig de 2015”.

Tal com ja es va anunciar, la Conferència Política es celebrarà el propers 7 i 8 de febrer, però la tasca ja ha començat amb la “redacció dels primers esborranys de documents en els que ja han treballat més de 100 persones” i que ara seguiran treballant els 10 coordinadors de les àrees temàtiques en que s'articulen les propostes.

Francina Armengol ha explicat que aquests documents “s'obriran a la participació ciutadana que podrà dir la seva de diverses maneres”. En una primera fase, aquestes propostes “es faran arribar a la militància i als simpatitzants socialistes, a més de presentar-los a la societat a través de reunions sectorials, bilaterals i multilaterals, amb entitats i representants socials, així com també es convidarà a tothom que vulgui participar a les assemblees obertes i taules rodones que es celebraran a les agrupacions locals dels diferents municipis de totes les illes i, també, mitjançant la pàgina web conferenciapsib2015.org on podran fer les seves aportacions”.


COORDINADORS D'ÀREES TEMÀTIQUES

1. Defensa de l'Estat de Benestar i drets socials
Educació: Martí March
Salut: Juli Fuster
Benestar: Conxa Obrador
Cultura: Biel Amer

2. Aprofundiment democràtic i reformes institucionals
Radicalitat democràtica: Fernando Monar
Reformes Institucionals: Lourdes Aguiló

3. Creixement econòmic i ocupació
Hisenda: Cati Cladera
Economia Productiva: Bel Oliver
Territori: Jaume Mateu
Treball: Iago Negueruela

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube