Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demanarà sobre la manca de solucions per la neteja de Serveis Ferroviaris de Mallorca

126“En dos mesos des de l'entrada del nou govern, hi ha temps més que suficient per trobar una solució a aquest problema”, ha opinat el diputat Cosme Bonet.

El Grup Parlamentari Socialista demanarà al conseller d'Argricultura, Medi Ambient i Territori, Gabriel Company, sobre la manca de solucions per la neteja de les instal·lacions dels Serveis Ferroviaris de Mallorca, a l'inici del proper període de sessions del Parlament de les Illes Balears.

El diputat socialista Cosme Bonet ja ha presentat les preguntes escrites interessant-se per la fórmula que ha adoptat el Govern per arreglar la greu situació de les instal·lacions dels SFM. Aquestes instal·lacions ja duen més d'un mes sense servei de neteja, arribant al punt d'haver de tancar els banys que normalment estan a disposició del públic.

Segons fonts de l'anterior govern, la renovació del contracte de neteja estava pendent d'una única tramitació. Però, segons va reconèixer el conseller Company, de moment no hi ha termini d'obertura d'aquests sobres per manca d'autorització de la Conselleria d'Economia.

“En dos mesos des de l'entrada del nou govern, hi ha temps més que suficient per trobar una solució a aquest problema, que afecta als usuaris i als propis treballadors de l'empresa”, ha opinat el diputat Cosme Bonet. “Aquesta situació és una mostra més de la deixadesa i la mala gestió de l'actual govern”, ha afegit.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube