Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE obri a la ciutadania les seves propostes de salut per preparar la Conferència Política

portada conferència  política salutTota la militància socialista i les entitats del sector han rebut el primer document en matèria sanitària que servirà com a punt de partida per a recollir les aportacions de la ciutadania.

Després de la feina dels grups de redacció formats per més de 100 persones, els primers documents sectorials per a preparar la Conferència Política del PSIB-PSOE es comencen a fer públics a través del seu enviament a la militància i a totes les entitats i associacions implicades. El primer tema sobre el que els socialistes debatran i explicaran les propostes és el de salut amb una primera trobada amb representants del sector que tendrà lloc els propers dies.

Aquest primer esborrany del que acabarà convertint-se en el programa electoral del PSIB-PSOE un cop s'hagin incorporat les aportacions ciutadanes i hagi estat aprovat per la Conferència Política que es celebrarà al febrer, també és accessible a la pàgina web conferenciapsib2015.org on tothom el pot consultar i fer propostes per millorar la gestió sanitària de les Illes Balears.

El document, anomenat “Reconstruir una sanitat pública, gratuïta i eficient”, recull tot un seguit de propostes concretes encaminades a restituir els drets perduts aquesta legislatura apostant per una sanitat universal sense copagaments i augmentant els pressuposts de salut, de manera que s'evitin més retallades que sempre acaben pagant els més febles.

Aquesta aposta de Francina Armengol i del PSIB-PSOE per la participació ciutadana cerca sumar a tota la ciutadania i implicar-la en el major procés participatiu per elaborar la fulla de ruta que han de seguir les illes per sortir de la difícil situació que vivim després de tres anys de retalls i eliminació de drets i serveis bàsics a tots els àmbits.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube