Imprimeix
PDF

Nino Torre i Silvia Cano tanquen el Formacció de Joventuts Socialistes

cloenda formaccio 2014 silvia cano nino torreDurant el cap de setmana els joves socialistes de les Illes Balears s’han format en gestió municipal, comunicació política, dinàmiques parlamentàries i memòria històrica.

La VI edició del Formacció que organitza Joventuts Socialistes de les Illes Balears ha celebrat avui la seva cloenda amb la participació de Nino Torre, secretari general de Joventuts Socialistes d’Espanya, i Silvia Cano, secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, qui han animat als joves a continuar amb la seva tasca de formació per aconseguir “dissenyar un millor futur per la nostra terra”.

El secretari general de Joventuts Socialistes de les Illes Balears, Juli Dalmau, ha agraït la presència de tots els participants arribats de totes les illes i els ha encoratjat a continuar treballant per fer realitat el “canvi que necessiten les Illes Balears amb propostes”.

Silvia Cano ha destacat la importància del moment que vivim, a set mesos de les eleccions, perquè “és el moment de dibuixar junts el futur de la nostra terra”, pel que ha demanat a tots els assistents que “participin en el procés de la Conferència Política i la Convenció Municipal que acabarà traduint-se en els programes electorals, fent una escolta activa de la ciutadania”.

Cano ha recordat que “som l’únic partit que podem garantir un govern estable i segur d’esquerres amb propostes creïbles que millorin la nostra economia i restitueixin els drets socials que han estat eliminats aquests anys”, el que suposa, en resum, “recuperar l’esperit de la democràcia”.

Per la seva banda, Nino Torre ha assegurat que “el nostre partit és el que ha de liderar la regeneració democràtica” i ho ha de fer “amb valentia, reformant les institucions i les formes de fer política perquè és el que tota la societat estam reclamant”.

El líder de Joventuts Socialistes d’Espanya ha explicat que aquest procés de regeneració ha de posar especial atenció en la “transparència i la participació de la societat per fer que la gent tengui capacitat de decidir sobre la gestió de les institucions”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube