Imprimeix
PDF

El PSIB espera que el consens per la reforma de la Constitució s'amplii a altres forces polítiques

130La portaveu i secretària d'Organització del PSIB, Rosamaria Alberdi, ha confiat que el consens assolit entre el PSOE i el PP per la reforma de la Constitució pugui ser ampliat a altres forces polítiques amb l'objectiu que arribi al Congrés dels Diputats amb "el màxim acord".

 

Així ho ha assenyalat la socialista en roda de premsa en referència a l'acord pactat entre els dos grups, pel qual es modificarà la Constitució si bé no s'establirà en la seva redacció les xifres del límit al dèficit públic.

Aquest sostre vindrà marcat en una Llei Orgànica que fixarà en un 0,4 per cent el dèficit estructural global màxim del conjunt de les administracions públiques a partir de l'any 2020.

Alberdi ha explicat que el fet que la Carta Magna no fixi xifres permetrà que sigui "més flexible" perquè així "no límita en èpoques de recessió les inversions" i es pugui garantir "la defensa de la cohesió social i l'Estat de Benestar ".

D'altra banda, Alberdi ha recordat que el PSIB va demanar que s'obrís un debat dins del PSOE respecte a la manera com s'ha portat a terme aquest acord amb el PP i al contingut.

En aquest sentit, ha anunciat que el PSOE ha convocat per dilluns que ve una reunió de l'executiva federal i una altra de secretaris generals socialistes, en què "es discutirà en profunditat aquest tema". També s'ha convocat per al mateix dilluns al Grup Parlamentari Socialista del Congrés dels Diputats, tal com havien demanat alguns diputats socialistes entre els que es troba el balear Pablo Martín.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube