Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE exposa les seves propostes sobre sanitat davant de representants del sector en la primera reunió de Conferència Política 2015

DSC06698 web

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol i el coordinador de l'apartat de sanitat de la Conferència Política 2015, Juli Fuster, han presentat el document marc sobre salut i han escoltat les propostes realitzades per diversos representants del sector.

"El retorn de la universalitat de l'atenció sanitària, la reducció de les llistes d'espera i l'eliminació dels copagaments" són tres punts bàsics pel "retorn dels drets furtats als ciutadans durant la present legislatura" ha dit Armengol.

Una quarantena de representants de diferents branques de la sanitat de Balears s'han aplegat a la ronda dedicada a la sanitat de la Conferència Política 2015 amb la qual el PSIB PSOE està obrint el seu programa electoral a la participació del conjunt de la societat. En la reunió celebrada avui, Francina Armengol i Juli Fuster han ofert als presents el contingut del document programàtic "Reconstruir una sanitat pública, gratuïta i eficient", un recull de propostes encaminades a restituir els drets perduts en matèria sanitària durant la present legislatura.

"Apostem per una assistència sanitària pública universal", ha afirmat Francina Armengol, en la que "desapareguin els copagaments, augmentant els pressupostos en salut, i que es maximitzin les instal•lacions i els professionals de la sanitat pública". Així mateix un altre dels eixos del document marc de treball que articularà les propostes socialistes en matèria sanitària pel programa electoral de la formació, serà la "rebaixa de les llistes d'espera, i aconseguir que els ciutadans tinguin informació permanent sobre quin lloc de la llista ocupen", i el temps que manca per a que siguin atesos.

De fet el PSIB edifica les seves propostes en el benentès que els Governs del PP han practicat retallades abusives i reformes retrògrades amb un clar component ideològic en el camp de la salut: fer revertir la qualitat de l'atenció sanitària pública per a incentivar la contractació d'assegurances privades. El pressupost sanitari de Balears ha esdevingut el més baix per habitant de tota Espanya.

Aquest primer esborrany del què acabarà per convertir-se en el programa electoral del PSIB-PSOE, en matèria sanitària, ja es pot consultar a la plana web www.conferenciapsib2015.org on tots els ciutadans hi poden participar i oferir les seves propostes. El sanitari és el primer eix de treball que ha abordat la Conferència Política 2015 del PSIB-PSOE,però en seguiran altres nou més, que cercaran afinar un programa polític social i integrador de cara a la confecció final del contracte electoral amb tota la ciutadania de Balears, en el tancament de la Conferència Política 2015 previst pel pròxim mes de febrer.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube