Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE dóna a conèixer les seves propostes de cultura i esports per preparar la Conferència Política

Cultura i Esports Conferència PolíticaLa publicació d'aquest segon document llença les propostes en matèria de cultura i esports en el marc de la Conferència Política del PSIB-PSOE.

Dos sectors molt castigats per la crisi econòmica, els canvis derivats del paradigma digital i per la gestió del govern actual. Per això, durant els propers dies els socialistes tendran una primera trobada amb representants del sector per debatre aquestes noves propostes i, també, per poder incorporar les seves aportacions per a la millora d'aquests camps tan importants per a la ciutadania.

El document, anomenat "La cultura com a eina d'empoderament personal i col·lectiva", recull tot un seguit de propostes concretes encaminades a contribuir a la creació d'un teixit cultural democràtic i democratitzar l'accés a la cultura, de manera que esdevingui un factor de transformació social i d'integració. Aquest document també vol donar a conèixer la importància que l'esport comporta a la millora de l'activitat turística.

Aquest primer esborrany, en matèria de cultura i esports, del que acabarà convertint-se en el programa electoral del PSIB-PSOE un cop s'hagin incorporat les aportacions ciutadanes i hagi estat aprovat per la Conferència Política que es celebrarà al febrer, també és accessible a la pàgina web conferenciapsib2015.org on tothom el pot consultar i fer propostes per millorar l'àmbit de la cultura i dels esports de les Illes Balears.

Aquesta aposta de Francina Armengol i del PSIB-PSOE per la participació ciutadana cerca sumar a tota la ciutadania i implicar-la en el major procés participatiu per elaborar la fulla de ruta que han de seguir les illes per sortir de la difícil situació que vivim després de tres anys de retallades i eliminació de drets i serveis bàsics a tots els àmbits.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube