Imprimeix
PDF

Francina Armengol estrena el seu web personal, un nou espai de trobada per a tots els ciutadans i ciutadanes

FAS Oficial CEFFrancina Armengol obre un nou espai de conversa i escolta amb tota la ciutadania al nou web www.francinaarmengol.com.

Aquest nou espai centralitza els perfils socials de la secretària general del PSIB-PSOE i candidata a la presidència del Govern de les Illes Balears, i com a novetat posa a l'abast dels ciutadans l'agenda diària d'activitat d'Armengol.

Les noves tecnologies al servei de la democràcia i la proximitat. Aquesta és una de les premisses que empara el naixement de www.francinaarmengol.com, el nou canal de comunicació bidireccional entre la candidata socialista i el comú de la ciutadania. Un web que neix amb la voluntat de convertir-se en via de conversa directa amb els ciutadans i canal de comunicació proper per a mostrar tota l'activitat diària de Francina Armengol.

"Faig una crida a la ciutadania per aconseguir el canvi que necessita Balears, per que les coses han de ser i poden ser diferents". Així s'expressa Armengol en l'encapçalament del seu web, que amb una configuració senzilla i planera, permet seguir l'activitat diària de la dirigent socialista a través de la integració dels seus perfils a les xarxes socials, Twitter i Facebook. El web permet accedir a informació com les declaracions de la renda dels darrers tres exercicis fiscals d'Armengol, així com a documents audiovisuals derivats de la seva activitat política.

En un nou esforç per obrir les portes i les finestres de l'activitat dels polítics, el web de Francina Armengol inclou un apartat on es pot consultar l'agenda d'activitats de la dirigent socialista en funció del seu càrrec institucional al Parlament de les Illes Balears, i en la seva tasca com a secretària general del PSIB-PSOE i candidata a la presidència del Govern de les Illes Balears a les eleccions del pròxim mes de maig de 2015.

"Volem escoltar els ciutadans i les ciutadanes, saber dels seus problemes, de les seves propostes, les seves crítiques i els seus consells", ha dit Armengol, qui gaudeix d'una creixent popularitat a les xarxes amb prop de 5.600 amics a Facebook i 3.100 a Twitter. Ara, amb www.francinaarmengol.com la dirigent socialista torna a apostar per les noves tecnologies i les xarxes socials com a mètode per tenir ben present el sentir dels ciutadans de Balears que diàriament representa des del seu escó com a cap de l'oposició al Parlament, i que aspira legítimament a seguir-ho fent a partir de 2015 com a presidenta del Govern de les Illes Balears.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube