Imprimeix
PDF

Francina Armengol escolta les propostes de la indústria cultural

armengol amer cultura conferencia politicaEls Socialistes continuen preparant la seva oferta programàtica parlant amb la ciutadania i convidant-los a participar a la Conferència Política.

Totes les aportacions i idees sorgides d’aquest tipus de reunions es debatran entre la militància i acabaran conformant el programa electoral del PSIB-PSOE.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, juntament amb el coordinador de la Conferència Política, Andreu Alcover, i el coordinador de l’àrea de Cultura, Biel Amer, s’han reunit amb nombrosos representants de la indústria cultural de Mallorca per tal de debatre quines són les seves necessitats i com es pot dinamitzar el sector cultural perquè sigui també “un dels motors de la Balears”.

Armengol ha assegurat que la cultura “és una de les apostes dels socialistes com un gran eix transversal de les polítiques de manera que sigui un dels motors econòmics de la nostra terra, però també fomentant l’esperit crític de la societat a través de la producció cultural”.

La socialista ha explicat que aquesta trobada de la Conferència Política és la primera passaper parlar de les propostes en matèria cultural, però sobretot és temps d’escoltar al sector perquè “es tracta d’una nova manera de fer política fonamentada en parlar amb la gent i sentir les seves aportacions per construir, junts, el projecte socialista que defensarem a les eleccions de maig de 2015”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube