Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE declara les seves Cases del Poble “espais segurs i lliures de violència de gènere”

DISTINTIVO ESPACIO SEGUROL'objectiu d'aquesta iniciativa és que les agrupacions socialistes siguin un lloc on es pugui trobar informació, assessorament i solidaritat per superar la situació de violència masclista.

Amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, el proper dimarts 25 de novembre, el PSIB-PSOE declara totes les seves Cases del Poble “espais segurs i lliures de violència de gènere”. L'objectiu d'aquesta iniciativa és que les agrupacions socialistes siguin un lloc on es pugui trobar informació, assessorament i solidaritat per superar la situació de violència masclista.

Amb això, el PSIB-PSOE vol sumar accions contra aquesta lacra a les que ja desenvolupen institucions i associacions de dones, malgrat les retallades del PP també en aquest àmbit. D'aquesta manera, la militància esdevindrà una vegada més clau per conscienciar i oferir el seu assessorament a les persones que ho necessitin des de les Cases del Poble socialistes, com ja es fa amb altres àmbits.

En aquest sentit, els i les militants socialistes rebran un decàleg amb pautes i mesures a seguir a favor de la igualtat i en contra de la violència de gènere, per poder desenvolupar una atenció personalitzada correcte, a més de dur iniciatives concretes a les distintes institucions.

Tot això, després que haguem tengut 3 víctimes mortals per violència de gènere a Balears en el que duim d'any. Aquesta iniciativa mostra el compromís del PSIB-PSOE, una vegada més, amb la tolerància zero amb el maltractament.


Consulta aquí el decàleg d'espai segur i lliure de violència de gènere

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube