Imprimeix
PDF

Volem més recursos per la lluita contra la SIDA

Lucha contra el sidaAmb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA, el PSIB-PSOE reclama més recursos per la lluita contra aquesta malaltia.

Després que les dades ens deixin com la comunitat autònoma amb la taxa de Sida més alta a nivell nacional, els i les socialistes creuen que és el moment de posar fil a l'agulla i destinar més inversió a la investigació i prevenció del contagi.

El Partit Socialista considera alarmant el repunt de casos a les Balears. Per això, el PSIB-PSOE critica que el desmantellament de la sanitat pública perpetrat pel PP, amb el Real Decret 16/2012, la introducció del copagament dels fàrmacs que compren les persones amb VIH i la incapacitat del PP per posar en marxa un Pla Estratègic de Prevenció, agreugen aquesta situació.

Davant això, el PSIB-PSOE defensa més inversió en prevenció, en sensibilització de risc de contagi i també en investigació, àmbit fonamental per lluitar contra l'VIH i la SIDA.

Finalment, el Partit Socialista vol recordar als i les que han mort per causa de la SIDA, reiterar el compromís del PSIB-PSOE amb les persones afectades i amb les entitats que destinen tots els seus esforços a donar una resposta que redueixi o elimini l'impacte d'aquesta epidèmia.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube