Imprimeix
PDF

L’Executiva del PSIB-PSOE passa balanç d’un procés de primàries “positiu” i escull el Comitè Electoral dirigit per Isabel M. Oliver

011214 Executiva PSIB 1 webLes primàries a Palma, Santa Eulària i Ciutadella, amb les eleccions de José Hila, Vicent Torres i Noemí Camps respectivament, han completat el llistat de candidats i candidates del PSIB-PSOE per a les eleccions municipals i autonòmiques del pròxim mes de maig.

 

Més de 15.000 persones han participat a les diferents rondes d'eleccions primàries a Balears des que el passat més d'abril Francina Armengol fos escollida cap de la llista del PSIB a la presidència del Govern, en un procés obert a tota la ciutadania. Posteriorment els militants del PSIB també varen tenir ocasió d'expressar el seu sufragi per a escollir el nou secretari general del PSOE, en la figura de Pedro Sánchez. I ahir diumenge es visqué el darrer episodi d'aquest novedós sistema de tria de candidats a les localitats on hi havia més d'una proposta per encapçalar les llistes locals. Hila, Torres i Camps són, doncs, les tres darreres peces que tanquen el grup de candidats i candidates socialistes a les eleccions al Parlament, als Consells Insulars i als Ajuntaments de Balears.

Un procés que la secretària de Comunicació, Pilar Costa, ha qualificat de "positiu" i de "passa endavant valenta per haver permès l'obertura del partit a la ciutadania". L'horitzó que ara es dibuixa pels socialistes de Balears passa per "completar el procés engegat amb la Conferència Política" per poder arribar al mes de febrer amb un programa electoral sorgit de les propostes ciutadanes i de les associalcions i col·lectius que hi aporten la seva visió.

El procés engegat queda ja sota control del Comitè Electoral del PSIB, l'organisme que haurà de dirigir i tutelar el procés de pre campanya i campanya electorals, i que l'Executiva ha posat avui en marxa, amb Isabel M. Oliver com a cap visible. Costa ha destacat "la presència dels coordinadors de cadascuna de les Federacions insulars en el si d'aquest Comitè". "Culmina d'aquesta manera la primera part de la preparació de les eleccions de maig de 2015", ha dit la secretària de Comunicació socialista.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube