Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE intensifica el seu contacte amb la ciutadania en una setmana que culminarà amb la visita de Pedro Sànchez

Pedro Sánchez 2Els socialistes continuen escoltant a la gent amb la celebració de quatre assemblees obertes, a més de les diferents trobades amb diferents col·lectius dins el marc de la Conferència Política

El PSIB-PSOE s'ha llançat de ple a donar a conèixer els seus candidats per a les properes eleccions de maig, així com a fer trobades amb la ciutadania per tal d'escoltar les seves opinions de cara a la preparació del seu programa electoral, una tasca que coordina l'equip de la Conferència Política. Aquesta propera setmana, els socialistes intensificaran la seva feina d'acostar-se a la ciutadania i sentir les seves necessitats amb la celebració de nombrosos actes que culminaran amb la visita de Pedro Sànchez, secretari general del PSOE, el proper dia 19 de desembre.

El tradicional sopar de Nadal dels Socialistes de Mallorca es transforma enguany en un acte diferent que comptarà amb la presència de Pedro Sànchez, a més de tots els candidats socialistes ja elegits i un gran nombre de militants i simpatitzants. El secretari general del PSOE visitarà Mallorca per assistir a aquesta trobada, a més de realitzar diferents reunions de treball i visites entre els dies 19 i 20 de desembre.

Ja fa uns mesos, els socialistes començaren la feina de reunir-se amb associacions, entitats i col·lectius per tal d'explicar les línies mestres del seu projecte i, sobretot, escoltar el que té a dir la ciutadania i recollir totes les aportacions per tal de debatre sobre elles dins el procés de la Conferència Política que s'està duent a terme i que culminarà amb l'acte dels propers 7 i 8 de febrer.

En els propers dies, aquesta tasca, igual que la presentació de candidats, s'intensificarà fins arribar a unes 2.000 persones amb la celebració de quatre assemblees obertes a diferents municipis, diferents trobades sectorials de la Conferència Política o la presentació de candidats, així com una jornada de formació electoral per posar tot l'equip a punt de cara als propers comicis electorals.

Aquestes dies a Sencelles, Marratxí, Palma i Binissalem es celebraran assemblees obertes i Francina Armengol té previstes una visita a Menorca i una a Inca, a més de diferents presentacions de candidats municipals o de sopars amb ciutadans i militants. Tot un seguit d'activitats amb les que els socialistes pretenen acostar-se més a la gent per sentir la seva veu.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube