Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE posa en marxa les seves propostes LGTBI “per retornar les polítiques d'igualtat a les institucions”

Grup LGTBI 10-12-14Coincidint amb el Dia Internacional dels Drets Humans, el PSIB-PSOE ha posat en marxa el debat de les propostes socialistes en matèria LGTBI que formaran part dels programes electorals autonòmics, insulars i municipals.

Les iniciatives socialistes s'han començat a debatre en una reunió del grup LGTBI del PSIB-PSOE a la qual han assistit el portaveu adjunt del Grup Parlamentari Socialista, Vicenç Thomàs, el representant de Balears al grup LGTBI del PSOE, Paco Chamizo i la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, entre d'altres.

L'objectiu dels i les socialistes és "retornar les polítiques d'igualtat" a les institucions, després que el Consell de Mallorca de Maria Salom eliminés la direcció insular d'igualtat i que les institucions de Balears no hagin desenvolupat cap iniciativa en favor del col·lectiu.

El PSIB-PSOE està elaborant el seu programa electoral de manera oberta i participada amb la ciutadania. És per això que tothom que vulgui podrà aportar, esmenar i completar les iniciatives LGTBI dins el procés de la Conferència Política i la Convenció Municipal.

Amb aquesta tasca, el Partit Socialista converteix en propostes electorals la intensa tasca que ha anat desenvolupant al llarg de tota la legislatura des dels grups LGTBI federals i insulars en favor de la identitat sexual, la igualtat de gènere i l'orientació sexual.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube