Imprimeix
PDF

Francina Armengol surt al carrer a «escoltar i proposar per fer realitat un canvi segur entre tots»

armengol menorca des 2014La candidata socialista a la presidència del Govern intensifica les visites als municipis de totes les illes per «sentir la veu de la societat i plantejar alternatives a les injustes polítiques de dretes que estan ofegant als que més ho necessiten».

«Hem de canviar la manera de fer política, primer toca escoltar a la gent i després dissenyar, tots junts, el futur que volem per a Balears i per als nostres consells i ajuntaments». Amb aquesta premissa Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE i candidata socialista a la presidència del Govern, ha intensificat la seva agenda de visites a diferents municipis de totes les illes per «escoltar i proposar per fer realitat un canvi segur entre tots».

Avui mateix Armengol visita distints municipis de Menorca amb la intenció de «sentir la veu de la societat i plantejar alternatives a les injustes polítiques de dretes que ofeguen als que més ho necessiten amb retallades als serveis públics».

Durant aquests dos dies en els que Francina Armengol serà a Menorca està previst que mantingui reunions de treball amb representants de diferents sectors productius, com el sector agrícola o el món hoteler, per parlar sobre l'impuls econòmic que necessita l'illa. A més, la socialista també es veurà amb integrants de la comunitat educativa per tal de trobar solucions als greus conflictes creats aquesta legislatura pel Govern Bauzà; i amb representants d'associacions i entitats veïnals per escoltar quins són els problemes que més preocupen als menorquins i menorquines.

Amb reunions i trobades d'aquest tipus, els socialistes tenen la intenció de «parlar amb tota la gent que puguem per tal de seguir recollint, sobre el terreny, idees i propostes que poder incloure al programa electoral que estam elaborant de forma participativa a través de la Conferència Política».

Amb la confecció participativa del programa electoral es compleix també el compromís de Francina Armengol quan va arribar a la secretaria general del PSIB-PSOE de «fer un partit més obert a la societat», pel que «primer vam obrir el partit a la participació amb la celebració de primàries, i ara obrim la participació al debat d'idees, perquè el que volem és que la gent pugui dir la seva per fer un projecte compartit per tots».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube