Imprimeix
PDF

Pedro Sánchez i Francina Armengol es comprometen a millorar el finançament i a lluitar per un pacte social i educatiu per assolir un canvi segur a Balears

Pedro Sánchez FAS Miralles HilaEl PSIB-PSOE ha reunit a un miler de persones en el seu tradicional acte de Nadal, que ha comptat amb la presència del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez.El dirigent socialista s'ha compromès a millorar el finançament per Balears, a blindar els pilars de l'Estat del Benestar mentre també es paga el deute i a derogar la reforma laboral si arriba a la Moncloa.

Pel que fa a la transparència, el secretari general ha defensat que tothom pot consultar els comptes del PSOE a través de la pàgina web, mentre que per consultar els del PP "s'han de demanar al jutge Ruz".

A més, Sánchez ha assegurat que "no hi haurà recuperació econòmica metre segueixi augmentat la desigualtat a Espanya". Contra això, Pedro Sánchez ha avançat que impulsarà un país "d'oportunitats per a tots i totes al contrari que Rajoy, que governa pel 10% més ric de la població".

Per part seva, la candidata socialista a la presidència del Govern Balear, Francina Armengol, s'ha compromès a lluitar "per un pacte social i educatiu que garanteixi una educació pública i de qualitat a la nostra comunitat autònoma". En aquest sentit, la socialista ha insistit també en què si és presidenta del Govern "retornaré les 20.000 targetes sanitàries que ha llevat el PP i hi tornaran a haver polítiques públiques per impulsar la creació d'ocupació", referint-se especialment als aturats de més de 45 anys i als joves.

Amb això, Armengol ha dit que quan sigui presidenta del Govern "el que hi haurà entre un ciutadà i jo serà la confiança, no un Guàrdia Civil".

Finalment, el candidat del PSIB-PSOE al Consell de Mallorca, Francesc Miralles, ha deixat constància que "la ciutadania demana un nou Consell que no sigui l'escolanet de Bauzá i que estigui al servei dels mallorquins i mallorquines", mentre que el candidat socialista a l'Ajuntament de Palma, José Hila, ha apostat "per una ciutat en la qual ningú quedi enrere i les infraestructures no estiguin abandonades".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube