Imprimeix
PDF

Armengol: “El PSIB-PSOE és l’única alternativa possible al PP per a fer el canvi segur a Balears”

FAS Miralles i Hila 22-12-14El PSIB-PSOE es troba "en forma, amb força i amb ganes" per afrontar l'any 2015, any electoral que ha de servir per a capgirar el sentit del Govern a Balears.

I en aquesta tasca, el PSIB-PSOE ha de ser fonamental, ja que com ha afirmat Francina Armengol, "el PSIB-PSOE és l'única alternativa possible al Govern del PP per a fer el canvi segur a Balears". D'aquesta manera ha volgut rubricar Armengol el seu missatge nadalenc, un acte en el qual han participat també els candidats socialistes al Consell de Mallorca, Xesc Miralles, i a l'Ajuntament de Palma, José Hila, a banda de una nodrida representació de militants.

"Acabem l'any molt bé amb la presència de Pedro Sánchez", ha dit la candidata socialista a la presìdència del Govern, que ha recordat el compromís de Sánchez a emprendre la reforma del Règim Especial de Balears, a no permetre les prospeccions petrolieres, i fer enrere la LOMQE i els "desastres que ha fet a Espanya i a Balears". "Ha quedat calr que Pedro Sánchez farà feina des del Govern de l'Estat per aconseguir retornar els drets dels ciutadans", ha dit Armengol.

Per la socialista, "2015 serà un any de canvis", davant del qual el PSIB "ens hem armat, trencant les fórmules antigues amb un procés obert de primàries; hem fet el procés que pertocava, comptant amb tothom per a resoldre els problemes que ha causat el PP". Armengol també ha lloat la tasca dels periodistes "que ens aguanten cada dia", per que juguen un paper fonamental per "transmetre la informació veraç a l'opinió pública". A aquest respecte Armengol ha recordat el seu "compromís" per que la "televisió i ràdio públiques estiguin despolititzades i al servei dels ciutadans, i no al servei de qui governa com passa ara".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube