Imprimeix
PDF

Francina Armengol: “2015 serà l'any del canvi polític segur perquè la ciutadania de Balears es mereix una altra forma de governar”

FAS 30-12-14La candidata del PSIB-PSOE a la presidència del Govern Balear, Francina Armengol, ha fet balanç d'aquest any 2014 que s'ha caracteritzat "per la forma autoritària de Bauzá per governar, per les retallades a tot el que s'ha pogut i en contra del que el PP deia al seu programa electoral i amb un Govern molt fort amb els febles i molt feble amb els forts".

Per això, Armengol considera que aquesta ha estat una legislatura perduda, en la qual s'ha tornat enrere en molts de drets "que ens ha costat molt aconseguir" i ha insistit en què Bauzá ens deixa "una societat més pobre, més precària i més desigual".

Davant això, la candidata socialista ha pronosticat que "2015 serà l'any del canvi polític real i segur perquè la ciutadania de les Illes Balears es mereix una altra forma de governar". Un canvi que per Armengol representa el Partit Socialista perquè "estam conformant un programa electoral compartit, pel qual ja hem rebut més de 300 propostes d'una majoria social que està cansada del govern autoritari del PP". En aquest sentit, la dirigent socialista ha remarcat que "escoltam propostes tant de gent que ens votarà com d'altres que no ens votaran mai".

D'aquesta manera, la dirigent socialista ha proposat quatre grans eixos com a base pel canvi segur que proposa el PSIB-PSOE i que necessiten les Illes Balears. En primer lloc, Francina Armengol s'ha compromès a retornar els drets fonamentals eliminats aquesta legislatura pel Govern de Bauzá. "Estam fent feina per assolir un gran pacte social i educatiu abans del maig de 2015 amb la comunitat educativa, per retornar els drets sanitaris amb la reducció de les llistes d'espera i les 20.000 targetes sanitàries eliminades als immigrants i per tornar a posar en marxa la Llei de la Dependència", ha explicat la secretària general del PSIB-PSOE.

A més a més, la socialista ha defensat que el canvi també passa per garantir la pluralitat als mitjans de comunicació públics, obrir de dalt a baix el Parlament de les Illes Balears i impulsar la Llei de Transparència.

Amb tot això, la candidata socialista a presidir el Govern Balear també ha assegurat que farà feina per la recuperació econòmica, lluitant contra la precarietat i l'explotació laboral.

Finalment, Francina Armengol ha apuntat que "per tot això fan falta recursos econòmics i per això defensaré un projecte de valentia per reclamar davant el Govern d'Espanya el que ens pertoca". De fet, la candidata del PSIB-PSOE ha recordat el compromís del secretar general del PSOE, Pedro Sánchez, per millorar el finançament de les Illes si és elegit president del Govern Espanyol. "En canvi, Bauzá ha estat el president que menys ha aconseguit de Madrid per la nostra comunitat autònoma", ha criticat la portaveu parlamentària socialista.

En conclusió, Francina Armengol ha subratllat que "l'únic partit que pot dur el canvi real i segur a les Illes Balears és el PSIB-PSOE, perquè hem fet una oposició ferma i dura a més de parlar amb entitats i ciutadans, apostant pel diàleg, la transparència i la participació".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube