Imprimeix
PDF

Missatge de Cap d'Any de Bauzá: "cínic, buit de contingut i propi d'un president que està en els darrers dies de govern”

Pilar Costa 24-09-14El PSIB-PSOE considera que el missatge de Cap d'Any de Bauzá emès per IB3 ha estat "cínic, buit de contingut i propi d'un president que està en els darrers dies de govern".

Així ho ha definit la portaveu del Partit Socialista, Pilar Costa, qui ha criticat que el president demora per l'any que ve totes les qüestions importants que no ha estat capaç de resoldre en tres anys i mig de mandat.

En aquest sentit, Costa ha qualificat el pronòstic de creació de 10.000 llocs de feina per l'any que ve "d'intent a la desesperada de donar un missatge positiu en una etapa on probablement hi haurà un canvi de govern i totes les millores que es puguin produir seran gràcies a aquest".

D'altra banda, Costa ha lamentat que el president bravegi sobre un major pressupost per educació, salut i serveis socials quan han estat les matèries més conflictives d'aquesta legislatura. "Hem tengut un conflicte educatiu provocat directament per Bauzá, uns copagaments amb els que la sanitat ha deixat de ser universal i gratuïta i uns serveis socials especialment copejats aquesta legislatura", ha recordat la socialista.

Pel que fa al finançament autonòmic, la portaveu del PSIB-PSOE el defineix com "un altre dels temes que el president no ha estat capaç de solucionar" i ha recordat el compromís de Francina Armengol i Pedro Sánchez de dotar les Illes Balears de més recursos econòmics si arriben a la presidència del Govern Balear i d'Espanya respectivament.

A més a més, Pilar Costa ha apuntat que "avui, 31 de desembre, s'hauria d'haver inaugurat la radioteràpia a l'illa d'Eivissa i encara està molt lluny que sigui una realitat", i ha rebutjat que Bauzá passés de puntetes sobre el tema de les prospeccions "en contraposició a l'actitud activista del president de Canàries i rentant-se les mans assegurant que les havia d'aturar la institució que fos competent per fer-ho".

Finalment, Costa ha conclòs que des del PSIB-PSOE "esperam que sigui el darrer discurs de Bauzá perquè ha estat un missatge buit i acabat".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube