Imprimeix
PDF

La ciutadania decidirà el decàleg de propostes dels socialistes que sorgirà de la Conferència Política

reunion coordinadors conferencia politicaAndreu Alcover ha anunciat el procés participatiu innovador pel que la societat de les illes podrà elegir les principals propostes a través de votacions via internet i del que decidiran els més de 500 assistents a la Conferència Política.

La feina dels socialistes per tal de recollir aportacions i configurar una bona base per al futur programa electoral del PSIB-PSOE comença la recta final a falta de poc més de dues setmanes per al 7 i 8 de febrer, dies en què tindrà lloc la Conferència Política. El coordinador, Andreu Alcover, ha posat en valor l'obertura del partit que està significant el «major procés participatiu fet mai per cap partit polític en què donam veu a la ciutadania que serà la que decidirà el decàleg de propostes que seran prioritàries per als socialistes».

Aquesta novetat en el procés consisteix en obrir un termini, en les properes setmanes, durant el que qualsevol persona, a través d'internet, podrà votar les propostes que consideri més urgents per a Balears. En una primera fase, la ciutadania elegirà entre 50 d'aquestes propostes que han sorgit de totes les reunions i trobades realitzades durant aquests mesos, pel que «hem donat la paraula a la gent, l'hem escoltada i ara volem que també ens digui quines són les actuacions que han de ser més prioritàries quan facem realitat el canvi a Balears».

Després de les votacions online, quedaran 20 propostes que seran entre les que els assistents a la Conferència Política elegiran el decàleg final que serà part fonamental del futur programa electoral del PSIB-PSOE.

Aportacions per transformar les ganes de renovació en l'energia del canvi
Andreu Alcover ha explicat tota la feina feta des de l'inici del procés que ha constat de «més de 150 accions parlant i debatent amb representants de més de 200 entitats i associacions contactant finalment amb més de 2.500 persones a totes les illes».

El coordinador de la Conferència Política ha destacat que el que volem és «transformar les ganes de renovació de la tota la gent amb la que hem parlat en l'energia del canvi segur que necessita Balears».

Conferència Política 7 i 8 de febrer
Pel que fa a la celebració de la Conferència Política, Alcover ha explicat que hi participarà més de 500 persones entre delegats, participants socials i observadors, amb la novetat de «donar veu i vot a persones de la societat civil i associacions perquè volem sentir a tothom perquè volem governar per a tothom».

A la web conferenciapsib2015.org ja estan publicats tots els documents dividits en àrees temàtiques, «són documents oberts i vius que milloren dia a dia amb els suggeriments de la societat i on encara es poden fer aportacions».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube